Refund policy

Vi har en 30-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 30 dagar på dig att begära en retur efter att du mottagit din vara.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med taggar och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller inköpsbeviset.

För att starta en retur, gå bara till vår kontaktsida och berätta om det exakta problemet så att vi kan starta retur- / återbetalningsprocessen.

Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor om returen.

Skador och problem
Kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och göra det rätt.

Om du får skadade produkter, se till att kontakta oss och skicka oss video asap. Så att vi kan fixa problemet åt dig.

Utbyten
Det snabbaste sättet att se till att du får det du vill ha är att returnera den vara du har, och när returen har accepterats gör du ett separat köp för den nya varan.

Återbetalning
Vi meddelar dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur, och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om återbetalningen godkänns kommer du automatiskt att återbetalas till ditt ursprungliga betalsätt. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och skicka återbetalningen också.

Tack så mycket.